sotka raahe

Sotka Raahe

Sotka on yksi Suomen johtavista huonekalujen vähittäiskauppaketjuista, jolla on myymäläverkosto ympäri maan. Raahen myymälä sijaitsee osoitteessa Antinkankaantie 33, lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Täältä löydät vaikuttavan valikoiman huonekaluja eri malleja, kokoja ja värejä. Meiltä löydät laadukkaat sohvat, sängyt, vaatekaapit, ruokailuryhmät, matot, valaisimet, toimistokalusteet ja lasten huonekalut.

Saatavilla on myös laaja valikoima sisustusosia, mukaan lukien verhot, kukkatelineet, seinähyllyt, pöytäpäällysteet, kuviolliset matot ja koristetyynyt.

Avoinna:

Ma – Pe klo 10.00 – 18.00
La klo 10.00 – 15.00

Yhteystiedot

Antinkankaantie 33, 92130 Raahe

Puh. 010-3857470

www.sotka.fi

Missä Sotka Raahe sijaitsee?

Kiireiset asiakkaat voivat tehdä tilauksen verkossa. Huonekaluliike toimittaa huonekalut sisälle asti. Voit tilata myös vanhojen huonekalujen noudon. Voit säästää rahaa noutamalla tilauksen itse noutovarastosta.

Verkkosivusto on asiakasystävällinen, joten virtuaalihyllyillä on helppo liikkua. Voit suodattaa tuotteet koon, värin, materiaalin, pehmeyden ja muiden kriteerien mukaan. Vaihtoehto verkko-ostokselle on vierailla kivijalkakaupassa, jossa voit kokeilla huonekaluja ja saada niistä aidon tuntuman. Vierailuajat ovat arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15.