rannikon tarvike

Rannikon Tarvike Oy

Rannikon Tarvike Oy on moottoriajoneuvojen tarvikkeiden, varaosien ja renkaiden myyntiin sekä autohuoltoihin erikoistunut raahelainen autotarvikeliike.

Y-tunnus 2513968-2

www.rannikontarvike.fi

Yhteystiedot

Huoltokatu 8, 92150 Raahe

Puh. 08-2236051

Missä Rannikon Tarvike sijaitsee?

Rannikon Tarvike Oy

Autotarvikeliike tarjoaa useita palveluita. Ensinnäkin se tarjoaa auton varaosia, huoltotarvikkeita ja renkaita. Valittavanasi on 25 000 tuotetta lähes 600 automalliin. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelevat autoasi useiden sesonkien ajan. Löydät myös laajan valikoiman autotarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan, mukaan lukien voiteluaineet, jäähdytysnesteet, jarrunesteet, metallinhoitoaineet, puhdistusaineet, valoelementit ja paljon muuta. Jos joudut vaihtamaan renkaasi, tämä kauppa on täällä auttamassa laajan valikoiman renkaita ja vanteita useimpiin autotyyppeihin.

Lisäksi myymälä tarjoaa korjaus- ja huoltopalveluita kaiken merkkisiin, mallisiin ja ikäisiin autoihin. Ammattitaitoiset mekaanikot varmistavat, että ajoneuvosi saa parasta hoitoa ja lähtee liikkeestä kuin uutena. Kaikille korjauksissa ja huollossa käytetyille varaosille myönnetään vähintään 3 vuoden takuu. Myymälän ovet ovat avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin klo 7.30-17. Voit varata ajan kaupan nettisivuilla.