masku raahe

Masku Raahe

Masku Raahe tarjoaa edullisen hintatason lisäksi myös Suomen suurimman valikoiman. Mallistostamme löytyvät huonekalut kaikkiin elämänvaiheisiin.

Tervetuloa!

Avoinna:

Ma – Pe klo 10.00 – 18.00
La klo 10.00 – 16.00

Yhteystiedot

Kamutantie 22, 92140 Pattijoki

Puh. 020-1211910

www.masku.com

Missä Masku Raahe sijaitsee?

Meidän maskulaisten tehtävänä on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen. Maskusta löydät aina huikeita tarjouksia! Myymme vuosittain huonekaluja yli sadalla miljoonalla eurolla. Valtavilla ostomäärillä ja ostotiimin tekemillä huippulöydöillä pystymme yllättämään asiakkaamme parhailla tarjouksilla.

Haluamme olla helposti lähelläsi ja yrityksemme yli työntekijät ovat palveluksessasi.

Shoppaile silloin kuin sinulle sopii. Verkkokauppamme on auki 24/7 tarjoten Suomen laajimman huonekaluvalikoiman, edulliset hinnat ja parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi.

Raahen itäpuolella Pattijoen kylässä sijaitseva kauppa saattaa tuntua kaukaiselta, jos asut Raahen keskustassa. Voit kuitenkin milloin tahansa tehdä verkkotilauksen ja toimittaa huonekalut osoitteeseesi.

Huonekaluliike tarjoaa huonekaluja eri tarkoituksiin, kuten nukkumiseen, istumiseen, säilytykseen ja ruokailuun. Saat käyttöösi laajan valikoiman sänkyjä, kuten jenkkisängyt, loft-patjat ja joustinpatjat, sekä laajan valikoiman lakanoita, peittoja ja tyynyjä.

Älä epäröi tutustua laadukkaisiin puutarhakalusteisiin, joihin kuuluu keinuja, terassituoleja ja puutarhapaviljonkeja. Voit vierailla myymälässä maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.