plusterveys raahen hammaslääkärikeskus

PlusTerveys Raahen Hammaslääkärikeskus

PlusTerveys Raahen Hammaslääkärikeskus tarjoaa laadukasta hammashoitoa vankalla kokemuksella. Yrityksen hammaslääkärit ovat huolehtineet raahelaisten suun terveydestä jo vuodesta 1982 alkaen.

Avoinna:

Ajanvarauksella

Yhteystiedot

Kirkkokatu 45, 92100 Raahe

Puh. 08-2238848

Y-tunnus 0224239-6

www.raahenhammaslaakarikeskus.fi

Missä PlusTerveys Raahen Hammaslääkärikeskus sijaitsee?

Raahen Hammaslääkärikeskus

Klinikka on tarjonnut hammashoitopalveluja vuodesta 1982, hoitanut tuhansia potilaita ja kerryttänyt runsaasti kokemusta hammassairauksien hoidosta. Klinikan kantavana voimana on joukko taitavia asiantuntijoita, joilla on laaja hammaslääketieteen asiantuntemus. Ammattimainen hoito on taattu, jos valitset tämän hyvämaineisen hammaslääkärikeskuksen.

Palvelut sisältävät hammastarkastuksen, hampaiden poiston, hammaskiven ja plakin poiston, hammasimplanttien, iensairauksien hoidon ja suuhygienian. Voit myös hyötyä monimutkaisemmista toimenpiteistä, kuten suukirurgiasta, hampaiden pinnoittamisesta, purentakiskoista ja juurihoidosta.

Jos haluat valkaista hampaitasi niin valitse tämä klinikka, sillä se tarjoaa maailmanluokan opalesenssivalkaisupalvelua tehokkaimmilla valkaisugeeleillä ja -tekniikoilla. Hammaslääkärit opastaa kotivalkaisurutiinisi läpi ja varmistaa, että saavutat halutut tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Voit varata ajan hammaslääkärin tuolille puhelimitse tai verkossa. Klinikalla on nettisivut, joilla voit saada tietoa heidän palveluistaan, hinnoistaan ja asiantuntijoistaan.