nissen raahe

Nissen Raahe

Nissen tarjoaa niin silmälasit, aurinkolasit kuin piilolinssit edullisin, läpinäkyvin hinnoin. Palvelemme uusissa tiloissa Reiponkulmassa.

Autolle löytyy parkkipaikkoja Kauppaporvarin takaa tai myymälän edestä.

Avoinna:

Ma – Pe klo 9.00 – 17.00

Yhteystiedot

Sovionkatu 16, 92100 Raahe

Puh. 020 332956

www.nissen.fi

Missä Nissen Raahe sijaitsee?

Silmälasiliike tarjoaa useita muunnelmia reseptilaseista, aurinkolaseista ja piilolinsseistä. Voit tilata optisen tuotteen joko verkosta tai kivijalkaliikkeestä. Sinun täytyy skannata reseptisi voidaksesi ostaa silmälasit verkosta.

Käytä hakusuodattimia, kuten materiaali, hinta, saatavuus ja merkki, löytääksesi sopivat silmälasit helposti ja tilataksesi ne mukavasti kotoa käsin. Voit käyttää virtuaalista sovitusominaisuutta nähdäksesi tietokoneen näytöltä, sopivatko kehykset sinulle. Sitä varten tarvitset vain web-kameran.

Silmälasien lisäksi myymälässä on laaja valikoima piilolinssejä, mukaan lukien kertakäyttöiset, jatkuvakäyttöiset ja värilliset. Olet ensikertalainen, voit käydä silmätutkimuksessa, jossa optikko määrittää, minkä tyyppisiä korjaavia linssejä tarvitset.

Voit varata ajan verkossa tai puhelimitse. Harvemmin ruuhkaisina aikoina voit mennä myymälään ja kysyä optikon saatavuudesta. Myymälän aukioloajat ovat arkisin 9-20 ja lauantaisin 9-17.