pekomet

Pekomet

Pekomet on teräsrakenteiden valmistukseen ja kovien terästen sekä erikoisterästen hitsaamiseen erikoistunut konepaja Raahessa.

Yhteystiedot

Hitsarinkatu 3, 92120 Raahe

Puh. 040 5572798

Y-tunnus 2404674-0

www.pekomet.fi

Missä Pekomet sijaitsee?

Yritys sijaitsee Raahessa ja tarjoaa palveluita koko Suomen alueella. Ammattimaisuus ja nykyaikaiset prosessit ovat niitä voimia, jotka vievät konepajan menestykseen. Pajalla käytetään uusimman sukupolven koneita, joita käyttävät kokeneet asiantuntijat. Tämä mahdollistaa isojen ja haastavien metallirakenteiden valmistamisen. Valmistettuja tuotteita ovat pylväät, palkit, teollisuusportaat, katokset ja putkisillat.

Nykyaikaiset laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat laajan valikoiman hitsaustyöt. Ota rohkeasti yhteyttä yritykseen kovien terästen hitsauksessa, maansiirto- ja lastauskoneiden kauhojen korjauksessa ja peltipaalujen hitsauksessa.

Yritys tarjoaa hitsaustyöt paikan päällä, jolloin sinun ei tarvitse kuljettaa koneita tai rikkoutuneita osia teräspajalle. Yli 20 vuoden toiminnassa yritys muodosti laajan yhteistyöverkoston muiden konepajojen ja urakoitsijoiden kanssa. Tämän ansiosta he voivat toteuttaa monimutkaisia projekteja, joihin tarvitaan kokeneempia asiantuntijoita.