raahen sähköpalvelu oy

Raahen Sähköpalvelu Oy

Raahen Sähköpalvelu Oy toteuttaa kaikki kodin sähkötyöt oli kyseessä sitten uudiskohde, saneerauskohde tai taloyhtiö:

  • Sähköasennukset
  • Antenniasennukset
  • Sähkötarvikkeiden myynti
  • Huoltotyöt ja korjaukset
  • Kodinkoneiden korjaukset
  • 4G antennien asennukset
  • Pien eletroniikan korjaukset
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset

Yhteystiedot

Antinkankaantie 24 A 2, 92130 Raahe

Puh. 040-6216222

Y-tunnus 2894792-5

www.rasp.fi

Missä Raahen Sähköpalvelu sijaitsee?

Raahen Sähköpalvelu on vuonna 2018 perustettu yritys, jonka sähköasentajat tarjoaa laadukkaita sähkötöitä sisältäen ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneinen asennuksen, huollon ja myynnin.

Yritys on nopeasti noussut yhdeksi Raahen seudun johtavista sähköalan yrityksistä. Yritys tarjoaa kaikki mukavaan elämään tarvittavat sähköpalvelut. Sen tiimi hoitaa kytkentätaulujen, johdotuksen, valaistuksen, pistorasian, antennien ja ilmalämpöpumppujen asennukset.

Saat apua myös kodinkoneiden ja pienelektroniikan korjauksiin sekä sähköasennusten kunnossapitoon. Kotitöiden lisäksi yritys toimittaa sähkötukea teollisuudelle. Voit ottaa yhteyttä liikealueen sähköistykseen, teollisuustilojen sähkötöihin, valvontakameroiden ja murtohälyttimien asennukseen sekä maatalouden sähkölaitteiden korjaukseen ja huoltoon. Lisäksi yritys tarjoaa sähkösuunnittelupalveluita ja sähkötarvikkeita myyntiin.

Saat apua talosi tai liiketilasi varustamiseen ilmalämpöpumpulla. Ilmalämpöpumppu on mullistava lämmitysratkaisu, joka auttaa vähentämään energiakustannuksia ja pysymään ympäristöystävällisenä.

Jos asut Raahen seudulla ja harkitset vaihtamista kannattavampaan ja ekologisempaan lämmitysjärjestelmään, soita tälle yritykselle. Kokeneet asiantuntijat neuvovat sinua taloosi parhaiten sopivassa lämpöpumpussa ja asentavat järjestelmän. He ovat myös valmiita auttamaan viallisen pumpun korjaamisessa ja toimivan pumpun optimoinnissa.

Toinen toimiala on ilmanvaihtokoneiden huolto. Vaikka ilmanvaihtokone säätelee hyvin ilmastointia, se voi aiheuttaa tukkoista sisäilmaa, jos sitä ei hoideta kunnolla ja ajoissa. Sen säännöllinen ylläpito on tärkeää ei-toivottujen käyttöongelmien estämiseksi. LVI-asennuksien lisäksi voit luottaa yrityksen asiantuntemukseen erilaisissa sähkötöissä, mukaan lukien johdotusasennukset, kodinkoneiden korjaukset ja sähkösuunnittelu.