matin sähköpalvelu

Matin Sähköpalvelu Oy

Matin Sähköpalvelusta saat kaikki kodin tai yrityksen sähköasennukset suunnittelusta toteutukseen asti, olipa kyseessä sitten remontti, uudisrakennus tai jokin pieni sähköasennus, esimerkiksi valaisimen asennus, keittiön sähköistys tai toimitilojen valaisinsaneeraus.

Avoinna:

Yhteystiedot

Varikkopolku 3 A1, 92100 Raahe

Puh. 050 4301785

Y-tunnus 2763133-9

www.matinsahkopalvelu.fi

Missä Matin Sähköpalvelu sijaitsee?

Tarvitsitpa sitten pistorasian asennuksen tai koko talon sähköistämistä, Matin Sähköpalvelun sähköasentajat ovat valmiita auttamaan. Yritys toimittaa sähkötyöt asuin-, liike- ja teollisuustiloihin kokonaisuudessaan. Sitä johtaa yrittäjä ja sähköasentaja Matti Mourujärvi, jolla on yli vuosikymmenen kokemus sähkötöistä.

Mattilla on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka auttaa häntä toteuttamaan suurempia projekteja. Hänen erikoisalaansa on valaistus, jossa hän toteuttaa nykyaikaisia tekniikoita ja energiatehokkaita suunnitelmia kiinteistöllesi.

Valaistuksen lisäksi yritys harjoittaa sähköasennuksia, antenniasennuksia, murtohälytysjärjestelmiä, huoltoa ja korjausta. Matti noudattaa TUKESin turvallisuusprotokollia ja tarjoaa sinulle tarvittavat asiakirjat työstään. Ennen kuin aloitat talon sähköistyksen, tarvitset ensin sähkösuunnitelman.

Matin Sähköpalvelu toimittaa mielellään ammattitaidolla toteutetun suunnitelman tarpeidesi mukaan. Matti ja hänen yhteistyökumppaninsa ottavat toiveesi huomioon ja toteuttavat asiantuntemustaan parhaan mahdollisen sähkösuunnitelman, joka parantaa tilankäyttöä ja energiatehokkuutta.