pohjola vakuutus

Pohjola Vakuutus Raahe

Pohjola Vakuutus on vakuutusyhtiö, joka tarjoaa laajan asiantuntemuksen vakuutuspalveluista.

Avoinna:

Ma – Pe klo 10.00 – 16.30

Yhteystiedot

Kirkkokatu 34, 92100 Raahe

Puh. 03030303

www.op.fi/pohjolavakuutus

Missä Pohjola Vakuutus sjijatsee?

Yrityksellä on laaja asiantuntemus monista rahoituspalveluista. Yksi niistä on vakuutus. Voit hankkia erilaisia vahinkosuojat, jotka on tarkoitettu helpottamaan elämääsi ja vähentämään stressiä. Niitä ovat terveys-, koti-, auto-, vene-, matka-, lemmikki- ja lapsivakuutukset. Uudet kuljettajat saavat 40 % aloitusbonuksen liikennevakuutuksesta ja bonus nousee joka vuosi. Olipa sinulla asunto, paritalo tai mökki niin Pohjola auttaa sinua vakuuttamaan omaisuutesi.

Saat suojan useilta riskeiltä, kuten vesivahingoilta, tulivahingoilta ja varkauksilta. Olitpa altis urheiluvammalle tai sairaudelle, harkitse henkilövakuutuksen hakemista. Se kattaa erilaisten terveysvahinkojen hoitokulut.

Vakuutusyhtiö auttaa myös innokkaita matkustajia hankkimaan matkavakuutuksen, joka kattaa matkatavaravahingot, sairauskulut ja korvaukset matkan peruuntumisesta. Ennen vakuutuksen hakemista voit laskea hinnan verkossa.

Vastaavasti voit pyytää vakuutustarjouksen verkkosivulta. Asiantuntijat tekevät vakuutustarjouksen antamiesi tietojen perusteella. Tarjous on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään muihin toimenpiteisiin.