lähitapiola pohjoinen raahe

LähiTapiola Pohjoinen, Raahe

LähiTapiola Pohjoinen on vakuutusyhtiö, joka on tarjonnut elämänturvaa jo 160 vuotta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.

Avoinna:

Ma – Pe klo 12.00 – 15.00

Yhteystiedot

Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe

Puh. 08-8142500

www.lahitapiola.fi

Missä LähiTapiola Pohjoinen, Raahe sijaitsee?

LähiTapiola on vakuutus-, yritysrahoituksen ja sijoitustoiminnan alalla tunnettu yritys. Sillä on menestyksekäs historia asiakkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöidyn laadukkaan palvelun tarjoamisessa.

Asiantunteva neuvonantajatiimi pyrkii löytämään optimaalisen vakuutusratkaisun. Voit täysin luottaa siihen, jos haluat saavuttaa parhaan suojan riskille. Vakuutusyhtiö on suuntautunut yksityishenkilöiden, maatilojen ja yritysten vakuutusohjelmiin.

Jos olet yksityishenkilö niin yritys tarjoaa vakuutuksen terveytesi, kotisi, auton, veneen, lemmikin ja matkasi turvaamiseen. Henkilövakuutus kattaa erilaiset terveysvahingot, kuten tapaturman, sairauden tai urheiluvamman. Voit myös hakea lapsen sairausvakuutusta.

Viljelijät voivat vakuuttaa maataloustoimintaan liittyvät rakennukset sekä koneet ja eläimet. Yrityksille on tarjolla yrittäjä-, henkilöstö- ja ajoneuvovakuutuksia. Lisäksi käytössäsi on yritysten rahoitusratkaisut. Olipa sinulla pieni tai iso yritys nin LähiTapiola on valmis tarjoamaan sinulle rahoitusta yrityksesi nopeampaan kasvuun.