pieneläintuhkaamo lemmikki enkelit

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit tarjoaa lemmikkien tuhkauspalvelua hienotunteisesti ja arvokkaasti, lemmikkiä kunnioittaen.

Avoinna:

Ma – Pe klo 10.00 – 18.00

Yhteystiedot

Kanttorilankuja 3, 92160 Raahe

Puh. 045 78764848

Y-tunnus 2855893-8

www.lemmikkienkelit.fi

Missä Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit sijaitsee?

Tämä on lemmikkieläinten hautauspalveluihin erikoistunut hautaustoimisto. Löydät laajan valikoiman tuhkauurnia, jotka on suunniteltu vastaamaan lemmikkisi persoonallisuutta ja omia tarpeitasi. Saatavilla on neljä materiaalia: metalli, keramiikka, puu ja pellava. Jokaisella uurnatyypillä on oma viehätyksensä ja ne on suunniteltu erityisillä yksityiskohdilla ja kaiverruksilla.

Voit täydentää uurnaa muistolaatalla, jota on saatavana eri väreissä ja koossa. Vaikka et voi kantaa tuhkasäiliötä kaikkialle niin saatat haluta, että sinulla on jotain, joka muistuttaa sinua rakastamastasi lemmikistäsi. Tässä tapauksessa voit käyttää tuhkakaulakorua, joka on pohjimmiltaan koru, joka sisältää pienen määrän polttotuhkaa.

Pieneläintuhkaamo Lemmikki Enkelit tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä, -muotoisia ja -kokoisia kaulakoruja. Voit valita sydämen, luodin tai tassun. Lisäksi lemmikkillesi omistettuun kaulakoruun on mahdollista kaivertaa koskettava teksti.