korhosen hautaustoimisto ja kukkatalo

Korhosen Hautaustoimisto ja Kukkatalo

Korhosen Hautaustoimisto ja Kukkatalo on kukkakauppa, jollaon pitkät perinteet kukkien myynnistä, joka alkoi 50 vuotta sitten. Löydät lukemattomia kukkakimppuja erilaisissa asetelmissa ja koostumuksissa. Ne ovat paras lahja vaimollesi, äidillesi tai ystävällesi erityiseen tilaisuuteen.

Ammattitaitoinen kukkakauppias luo silmää miellyttävän kimpun, joka sopii täydellisesti rakkaallesi ihmiselle. Hienojen ja juhlallisten kukkakimppujen lisäksi voit valita ruukkukukkia päivittäiseen käyttöön. Ne tarjoavat upean kodin sisustuksen lisäämällä väriä ja raikkautta sisustukseen.

Avoinna:

Ma – Pe klo 09.00 – 18.00
La klo 09.00 – 17.00
Su klo 09.00 – 15.00

Yhteystiedot

Kirkkokatu 25, 92100 Raahe

Puh. 08-222943

Y-tunnus 0972353-9

www.korhosenkukkatalo.com

Missä Korhosen Hautaustoimisto ja Kukkatalo sijaitsee?

Myymälässä on myös hautaustoimisto, josta löytyy hautakimppuja. Jos sinulla ei ole aikaa noutaa kukkia, voit maksaa toimituspalvelusta lisämaksun. Myymälä palvelee kävijöitä maanantaista perjantaihin klo 9-18, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 9-15.

Korhosen Hautaustoimisto ja Kukkatalo tarjoaa laajan valikoiman hautauspalveluita jäähyväisseremonian suunnittelusta muistotilaisuuden järjestämiseen. Henkilökunta auttaa hautausluvan saamisessa ja kuolinilmoituksen lähettämisessä omaisille, työnantajalle ja pankille.

Saat myös tukea hautajaisten suunnitteluun ja järjestämiseen, johon kuuluu siunausajan ja -paikan, hautauspaikan ja siirtoajan valinta. Valittavana on laaja valikoima arkkuja ja kukka-asetelmia, jotka vaihtelevat koon, värin ja tyylin mukaan.

Jos haluat kappelin tai kirkon koristelevan kukkakoristeita, ilmoita siitä hautausjohtajalle. Yrityksellä on uusien autojen kalusto vainajan luotettavaan kuljetukseen kuolinhetkestä ruumishuoneeseen ja ruumishuoneesta hautauspaikalle.

Lisäksi muistopalveluita on tarjolla niille, jotka haluavat muistaa läheisiään. Niihin kuuluvat hautakivet, epitafit, hautojen entisöinti ja vanhojen kivien kaiverrus.