juhla lumo logo

Juhla Lumo

Juhla Lumo on raahelainen kauneushoitola, parturi-kampaamo ja juhlien suunnittelupalveluita tarjoava yritys Raahessa, Pohjois-Pohjanmaalla.

Yhteystiedot

Niittykatu 5, 92100 Raahe

Kauneushoitola / Päivi 044-0300382
Parturi-kampaamo / Hanna-Maria 040-9303099

Y-tunnus 1882366-2

www.juhlalumo.fi

Ajanvaraus

Missä Juhla Lumo sijaitsee?

Hanki ammattimaisia kauneushoitoja rentouttavassa ilmapiirissä Juhla Lumossa. Kauneushoitola tarjoaa lukemattomia tapoja saada asiakkaat tyytyväisiksi ulkonäköönsä. Se tarjoaa kasvohoitoja, kuten meikin, ripsien värjäyksen, kulmakarvojen muotoilun ja kasvojen sokeroinnin. Saatavilla on erilaisia meikkityyppejä, kuten päivä-, juhla- ja häämeikit.

Kasvojen parantamisen lisäksi ne tarjoavat hiustenpidennystä, kihartamista ja värjäystä, geelikynsiä, kynsien pidennyksiä, kestolakkauksia, jalkahoitoja ja kampauksia eri tilanteisiin.

Juhla Lumo suunnittelee mielellään myös tapahtumasi. Olipa kyseessä syntymäpäivä, juhlat ystävien kanssa tai häät, tapahtumasuunnittelun asiantuntijat tekevät kaikki vaikeat asiat puolestasi. Kauneustoitola toimii ajanvarauksella. Muista vierailla heidän verkkosivustollaan löytääksesi heidän yhteystietonsa ja saadaksesi lisätietoja heidän palveluistaan ja hinnoistaan.