budget hotel raahe

Budget Hotel Raahe

Budget Hotel Raahen sijainti vilkkaan Kasitien ja kehittyvän Raahen keskustan läheisyydessä tekee siitä helposti saavutettavan hotellin, tulit vieraaksemme mistä päin tahansa. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ovat myös vain muutaman askeleen päässä pääoveltamme, naapuristamme löydät mm. Kuntokeidas Vesipekan, Raahe DiscGolfParkin sekä Koivuluodon urheilukentän. Vain vajaan kilometrin päässä hotellilta sijaitsee valokuvauksen ystävien kohde, Wanhan Raahen puutaloidylli!

Avoinna:

Ma – Pe klo 06:00 – 17:00
La klo 08:00 – 14:00
Su klo 08:00 – 12:00

Budget Hotel Raahen Tulevat Tapahtumat

Yhteystiedot

Uimahallintie 4, 92150 Raahe

Puh. 010 2305500

Y-tunnus 0872295-6

www.budgethotelraahe.fi

Missä Budjet Hotel Raahe sijaitsee?

Budget Hotel Raahe

Budget Hotel Raahe on viihtyisä hotelli lähellä kaupungin keskustaa. Huoneissa on vuodesohva, vaatekaappi, suihku ja taulu-tv. Joitakin tärkeitä mukavuuksia ovat ilmainen Wi-Fi, ilmainen aamiainen, ilmaista teetä ja kahvia sekä ilmainen pysäköinti. Siellä on myös sauna, jossa voit rentoutua raskaan työviikon tai energiaa kuluttavan Raahen kiertomatkan jälkeen.

Hotelli on lemmikkiystävällinen, joten jos otat koiran tai kissan mukaan Raahen matkalle niin tämä majoitusvaihtoehto sopii sinulle täydellisesti. Kuten edellä mainittiin niin hotelli sijaitsee kätevällä paikalla 1,5 km:n päässä keskustasta, josta löytyy useimmat nähtävyydet ja palvelut. Kolmen minuutin ajomatkan päässä hotellista on ravintoloita, kahviloita ja pubeja.