näin teet tarjouspyynnön

1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään palveluun

Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä joko sähköpostilla tai kolmannen osapuolen alustojen, kuten Facebookin tai Googlen, kautta. Tämä parantaa yleistä käyttökokemusta, koska käyttäjien ei tarvitse täyttää rekisteröintilomaketta ja vahvistaa sähköpostiosoitettaan.

1. Kauppapaikkaa hyödyntävät Käyttäjät rekisteröityvät ensin palveluun.
  2. Tili tarkastetaan
  3. Tämän jälkeen Käyttäjä saa sähköpostilla vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta.
  4. Tämän jälkeen Käyttäjä voi lisätä tarjouspyynnön kirjautuneena käyttäjänä.

2. Pyydä tarjous

pyydä tarjous
  1. Lisää vähintään 1 kuva.
  2. Kirjoita tarjouspyynnön otsikko.
  3. Lisää budjetti.
  4. Valitse kalenterista tarjouspyynnön määräaika eli milloin se päättyy.
  5. Kirjoita tarjouspyynnön kuvaus.
  6. Lähetä tarjouspyyntö tarkastettavaksi
  7. Tämän jälkeen saat sähköpostilla vahvistuksen tarjouspyynnön hyväksymisestä.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Nollaa salasana

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Jäsenyys

Tätä toimintoa varten tarvitaan aktiivinen jäsenyys. Klikkaa alla olevaa painiketta nähdäksesi käytettävissä olevat tilaukset.