näin teet ilmoituksen

1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään palveluun

Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä joko sähköpostilla tai kolmannen osapuolen alustojen, kuten Facebookin tai Googlen, kautta. Tämä parantaa yleistä käyttökokemusta, koska käyttäjien ei tarvitse täyttää rekisteröintilomaketta ja vahvistaa sähköpostiosoitettaan.

1. Kauppapaikkaa hyödyntävät Myyjät rekisteröityvät ensin palveluun.
  2. Tili tarkastetaan.
  3. Tämän jälkeen Myyjä saa sähköpostilla vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta.
  4. Tämän jälkeen Myyjä voi lisätä ilmoituksia kirjautuneena käyttäjänä.

2. Lisää ilmoitus

lisää tiedot
  1. Valitse oikea kategoria.
    ( Jos toivomasi kategoria puuttuu niin voit pyytää meitä lisäämään sen. )
  2. Lisää vähintään 1 kuva.
  3. Lisää sijainti.
  4. Kirjoita ilmoituksen kuvaus.
  5. Täydennä muut tiedot kategoriasta riippuen.
  6. Hyväksy käyttöehdot.
  7. Lähetä ilmoitus tarkastettavaksi.
  8. Tämän jälkeen saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoituksen hyväksymisestä.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Nollaa salasana

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Jäsenyys

Tätä toimintoa varten tarvitaan aktiivinen jäsenyys. Klikkaa alla olevaa painiketta nähdäksesi käytettävissä olevat tilaukset.