Mikä Raahe Guiden kauppapaikka on?

Raahen kauppapaikassa Raahen alueen yritykset sekä ihmiset saavat mainostaa tavaroitaan, tuotteitaan ja palveluitaan. Oletpa sitten yrittäjä, käsityöläinen, artisti tai kuluttaja niin tämä markkinapaikka on sinua varten.

Ostamalla paikallisten palveluita ja tuotteita varmistat sen, että meillä on jatkossakin paikallista tarjontaa ja työpaikkoja. Suositaan yhdessä erityisesti paikallisia yrittäjiä, käsityöläisiä ja kulttuuritoimintaa.

Mitä kauppapaikasta voi ostaa?

Paikallisten yksityisten ihmisten, yritysten ja yhdistysten tavaroita, tuotteita ja palveluita.

Miten kauppapaikasta ostetaan?

Kauppapaikassa asiakas ei voi maksaa, vaan maksaminen tapahtuu suoraan myyjälle joko kaupantekohetkellä tai laskutuksella.

1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään palveluun

Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä joko sähköpostilla tai kolmannen osapuolen alustojen, kuten Facebookin tai Googlen, kautta. Tämä parantaa yleistä käyttökokemusta, koska käyttäjien ei tarvitse täyttää rekisteröintilomaketta ja vahvistaa sähköpostiosoitettaan.

1. Kauppapaikkaa hyödyntävät Käyttäjät rekisteröityvät ensin palveluun.
  2. Tili tarkastetaan
  3. Tämän jälkeen Käyttäjä saa sähköpostilla vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta.
  4. Tämän jälkeen Käyttäjä voi kirjautuneena käyttäjänä lähettää yksityisviestejä myyjälle lisäkysymyksiä ja ostamista varten.

Palveluntarjoaja Raahe Guide ei vastaa ilmoitusten sisällöstä eikä palveluiden myymisestä.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Nollaa salasana

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Jäsenyys

Tätä toimintoa varten tarvitaan aktiivinen jäsenyys. Klikkaa alla olevaa painiketta nähdäksesi käytettävissä olevat tilaukset.