Kuka voi ilmoittaa Raahe Guiden kauppapaikassa?

Kauppapaikkassa Raahen alueen ihmiset sekä yritykset saavat mainostaa tavaroitaan, tuotteitaan ja palveluitaan. Oletpa sitten kuluttaja, yrittäjä, käsityöläinen tai artisti niin tämä markkinapaikka on sinua varten.

Mitä kauppapaikassa voi ilmoittaa ja myydä?

Ilmoituksen jättämiseen liittyvät säännöt

Myyjä voi mainostaa tavaroitaan, tuotteitaan ja palveluitaan sekä tarpeen mukaan ohjata asiakkaat kauppapaikan varauskalenteriin tekemään tilauksia.

Miten pääsee mukaan?

Kauppapaikkaa hyödyntävät Myyjät rekisteröityvät ensin palveluun. Tili tarkastetaan, jonka jälkeen Myyjä saa sähköpostilla vahvistuksen rekisteröitymisen onnistumisesta. Tämän jälkeen Myyjä voi lisätä ilmoituksia kirjautuneena käyttäjänä.

Miten myyjä saa maksun?

Kauppapaikassa asiakas ei voi maksaa, vaan maksaminen tapahtuu suoraan myyjälle joko kaupantekohetkellä tai laskutuksella.

Mitä kuluja myyjälle syntyy?

  • Kuluttajalle liittyminen ja siellä esillä oleminen on täysin ilmaista.
  • Yritykselle liittyminen ja siellä oleminen maksaa 200 € / vuosi.

Lue lisätiedot Jäsenyydet-sivulta.

Mitä muita ehtoja kaupanteossa on?

Palveluntarjoajana Raahe Guide markkinoi sivustoa, mutta ei vastaa ilmoitusten sisällöstä eikä tavaroiden, tuotteiden ja palveluiden myymisestä. Kaikki tehdyn kaupan velvoitteet ovat Myyjällä.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Nollaa salasana

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Jäsenyys

Tätä toimintoa varten tarvitaan aktiivinen jäsenyys. Klikkaa alla olevaa painiketta nähdäksesi käytettävissä olevat tilaukset.