Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja 3. LYHYTVIDEOT, JULKAISU JA SISÄLLÖT – Digitaalinen matkailumarkkinointi

21.11.2022 klo 14:00 - 18:00

työpaja 3. lyhytvideot, julkaisu ja sisällöt - digitaalinen matkailumarkkinointi

Tervetuloa mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin valmennusarjaan!

21.11. aiheena on LYHYTVIDEOT, JULKAISU JA SISÄLLÖT

Ilmoittaudu mukaan täällä https://forms.office.com/r/4xVZjY6F0a

______________
¤ Miksi lyhytvideot markkinoinnissa?

Lyhytvideotrendit mainonnassa ja markkinoinnissa. Mikä on niiden voima? Mitä ne voivat tuoda juuri minun liiketoiminnalleni?

¤ Videokuvauksen pikakurssi

Miten kirkastat olennaisen viestissä? Käsikirjoitus ja toteutus. Kuvausvälineet, kuvausolosuhteet. Viisi kikkaa, joilla nostat tasoa ja vaikuttavuutta.

¤ TikTokia käyttää lapsikin – miksen minä?

Mitä viestin 3 minuutissa? Mitä tavoittelen ja miten toteutan. Mikä on TikTok-strategiani? Ketä haluan tavoittaa? Kuvaus, musiikin lisäys, editointi ja julkaisu kaikki käytännössä.

¤ Vähän vakavampaa ja tiivistetympää

Tiivistetään viesti minuuttiin. Menemme Youtuben Shortiin. Aihe on sama, jota jo kokeilimme. Julkaisemme ja jaamme.

¤ Ensimmäinen Instagram reelsini

Nyt tiivistämme vielä. Instagram Reelsissä raja on 15 sekuntia. Sama aihe edelleen. Suunnittelu, toteutus ja julkaisu. Kolmen seuraavan reelsini käsikirjoitukset ja julkaisusuunnitelma.

¤ Päivä pakettiin – mitä jäi käteen?

Learning fast, learning by doing ja flippaus ovat metelmiämme. Valtava määrä asiaa hetkessä. Onnistumiset ja oivallukset yhteisiksi.

———————

*¤* Ilmoittaudu mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin kolmen työpajaan, yhteen, kahteen tai mielellään kaikkiin kolmeen. Valmentajana toimivat asiantuntijat Tom Himanen, Tom Hagelberg, sekä Saara Utti Tamora Oy:sta.

Valmennukset toteutetaan fyysisesti Raahen seudulla 3.10., 7.11. ja 21.11., myös etäosallistuminen on mahdollista. Nivala-Kärsämäki-Haapajärvi alueella voit myös osallistua yhdessä etänä seuraavasti 3.10. Hotelli Huiskankorpi, Nivala, 7.11. Paakarin Pysäkki, Kärsämäki,
21.22. Kumisevan Kaiku Osuuskunta/Kumisevan kyläkoulu, Haapajärvi.
Valmennuksista tulee saataville myös tallenne. Merkkaa siis ilmoittautumislomakkeeseen valmennukset joihin osallistut, sekä osallistutko paikan päällä vai etänä. Etänä osallistuville toimitetaan linkki ennen valmennusta lomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen.

Ennen kutakin työpajaa osallistujille on tarjolla vapaaehtoinen 1 tunnin klinikka, jonka aikana tarkistetaan että työpajassa tarvittavat sovelluksesi ovat kunnossa, eikä työpaja-aikaa tarvitse käyttää niiden ihmettelyyn. Varaa klinikan kanssa aikaa valmennukselle siis klo 16-20.

Valmennukset toteutetaan osana LAKU – Laaksoista kukkuloille hanketta. Kaikki LAKU-hankkeen toimenpiteet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille hankealueen (Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Nivala, Haapajärvi ja Kärsämäki) matkailutoimijoille ja sellaisiksi haluaville.
Ota seurantaan hankkeen Facebook kanava https://www.facebook.com/LakuTourSME sekä Raahen seudun matkailun kehittämisen Facebook https://www.facebook.com/raahenseudunmatkailunkehittaminen

https://www.facebook.com/events/414727634090677/

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2022
Aika:
14:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/414727634090677/