Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja 1. DIGITAALISEN MATKAILUMARKKINOINNIN VUOSIKELLO – Digitaalinen matkailumarkkinointi

3.10.2022 klo 16:00

Työpaja 1. DIGITAALISEN MATKAILUMARKKINOINNIN VUOSIKELLO - Digitaalinen matkailumarkkinointi

Tervetuloa mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin valmennusarjaan!

3.10. aiheena DIGITAALISEN MATKAILUMARKKINOINNIN VUOSIKELLO

Etäosallistumisen Teams linkki
https://bit.ly/3SHlwIH

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta
https://forms.office.com/r/4xVZjY6F0a

_____________________
¤ Markkinoinnin vuosikello rytmittää arjen

Digitaalisen markkinoinnin välineet ovat hyvin nopeita ja ajoitus on noussut arvaamattoman tärkeäksi. Vuosikello auttaa kohdentamaan pk-yrityksen usein rajalliset resurssit oikein, valitsemaan oikean viestin, oikeat kohderyhmät ja oikean kanavan juuri oikeaan aikaa.

¤ Mitä, kenelle, milloin haluan viestiä?

Viestintä kun asiakas on kohteessa, miten houkutella asiakas jakamaan viestiä kokemastaan elämyksestä, viestintä off-seasonissa.

¤ Valinnan paikka – mitä tahdon ja mihin pystyn?

Mihin minun resurssit riittävät pitkäjänteisessä työssä? Mihin kanaviin ja ryhmiin keskityn, jotta saan parhaan vaikuttavuuden liiketoimintaan.

¤ Yrityksen oma vuosikello Mirossa yhdessä tehtynä

Yritykset laativat itselleen digitaalisen matkailumarkkinoinnin vuosikellon laadittujen hahmotelmien pohjalta.
______________________

*¤* Ilmoittaudu mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin kolmen työpajaan, yhteen, kahteen tai mielellään kaikkiin kolmeen. Valmentajana toimivat asiantuntijat Tom Himanen, Tom Hagelberg, sekä Saara Utti Tamora Oy:sta.

Valmennukset toteutetaan fyysisesti Raahen seudulla 3.10., 7.11. ja 21.11., myös etäosallistuminen on mahdollista. Nivala-Kärsämäki-Haapajärvi alueella voit myös osallistua yhdessä etänä seuraavasti 3.10. Hotelli Huiskankorpi, Nivala, 7.11. Paakarin Pysäkki, Kärsämäki,
21.22. Kumisevan Kaiku Osuuskunta/Kumisevan kyläkoulu, Haapajärvi. Valmennuksista tulee saataville myös tallenne. Merkkaa siis ilmoittautumislomakkeessa valmennukset joihin osallistut, sekä osallistutko paikan päällä vai etänä. Etänä osallistuville toimitetaan linkki ennen valmennusta lomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen.

Ennen kutakin työpajaa osallistujille on tarjolla vapaaehtoinen 1 tunnin klinikka, jonka aikana tarkistetaan että työpajassa tarvittavat sovelluksesi ovat kunnossa, eikä työpaja-aikaa tarvitse käyttää niiden ihmettelyyn. Varaa klinikan kanssa aikaa valmennukselle siis klo 16-20.

Valmennukset toteutetaan osana LAKU – Laaksoista kukkuloille hanketta. Kaikki LAKU-hankkeen toimenpiteet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille hankealueen (Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Nivala, Haapajärvi ja Kärsämäki) matkailutoimijoille ja sellaisiksi haluaville.
​​​​​​​Ota seurantaan hankkeen Facebook kanava https://www.facebook.com/LakuTourSME sekä Raahen seudun matkailun kehittämisen Facebook https://www.facebook.com/raahenseudunmatkailunkehittaminen

https://www.facebook.com/events/5387586068024060/

Tiedot

Päivämäärä:
3.10.2022
Aika:
16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/5387586068024060/