Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten hyödyntää somea oman musiikin esille tuomisessa?

1.11.2022 klo 18:00

Miten hyödyntää somea oman musiikin esille tuomisessa?

Miten hyödyntää somea oman musiikin esille tuomisessa?

Julkaisu tulossa, mutta ei mitään hajua siitä miten siihen pitäisi valmistautua omilla sometileillä tai Spotify for Artists -tilillä?

Klinikalla käydään läpi erilaisia tapoja tuottaa sisältöä eri somealustoille sekä sitä, miten hyödyntää artistin / bändin brändiä musiikin esille tuomisessa. Tiiviin tunnin pääpaino on sisällöntuotannossa.

Tavoitteena on se, että klinikan jälkeen jokaisella on somestrategian alku ja ajatus siitä, miten lähteä edistämään sitä. Lisäksi klinikan jälkeen jokainen tietää, miten pitchata tuleva julkaisunsa Spotifyn editorialeille mahdollisia soittolistauksia varten.

Kouluttaja
Virpi Eroma on suomalainen musiikintekijä ja laulaja. Hän tekee soolouraa artistinimellä Eroma, ja julkaisi debyyttialbuminsa sekä nuottikirjan keväällä 2022.

Eroman omakohtaiset tarinat koskettavat kuulijoita niiden aitoudella ja samaistuttavuudellaan. Indie Queeniksi tituleerattu Eroma on monella tapaa uranuurtaja independent-kentällä, sillä hänen kahdeksasta julkaistusta singlestään seitsemän on nostettu radion soittolistalle, hänen tarinansa ovat olleet runsaasti esillä valtamediassa, ja lisäksi hänen kappaleitaan on striimattu Spotifyssa jo pian 3 miljoonaa kertaa.

https://www.facebook.com/events/1234384730680871/

Tiedot

Päivämäärä:
1.11.2022
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1234384730680871/

Tapahtumapaikka

Rantakatu 7, Raahe
Rantakatu 7
Raahe, 92100 Suomi
+ Google Map