Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hermoratahieronnan Peruskoulutus Raahe

5.9.2022 klo 09:00 - 12:00

hermoratahieronnan peruskoulutus raahe

Hermoratahierojakoulutus

Koulutus hermoratahierojaksi kestää 13 kk, sisältäen 13 lähipäivää tenttipäivät mukaan luettuna. Koulutuksessa opiskellaan anatomian ja fysiologian perusteita laajasti hermotus huomioiden, nikamaoppia, yleistietoa, hoitohygieniaa, ammattietiikkaa ja asiakasdokumentointia. Ravitsemuksen puolella käydään läpi ravitsemuksen merkitys, sekä vitaaliaineet, niiden käyttö ja vaikutus kokonaisterveyteen.

Käytännön harjoitteluna opetellaan aluksi hermoratahieronnan perushoitokierros, joka on kaiken hoidon perusta. Oppilaat harjoittelevat hoitamalla toisiaan, harjoitusasiakkaita ei lähipäivillä käytetä.

Myöhemmin ryhdytään opiskelemaan, mistä vaivat johtuvat, perehdytään erilaisiin oireisiin ja niiden syihin sekä saadaan työkaluja asiakkaiden hoitamiseksi yksilöllisesti vaivojen mukaan. Lähiopetuspäivä on kerran kuukaudessa ja siinä oppilas saa ohjeet seuraavan kuukauden opiskelua varten. Yhteys kouluttajaan toimii väliaikana sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Koska käytännön harjoittelua pitäisi tehdä mahdollisimman paljon, vähintään 10 hoitoa kuukauden aikana, hoitoaika 1,5 – 2 h, suositetaan että oppilas ottaa harjoitusasiakkaalta pienen maksun, esim. 20 – 40€/ hoito. Näin oppilas hankkii rahoituksen opiskeluun ja luo asiakassuhteita tulevaa ammattia varten.

Koulutushinta sisältää kaikki opetusmateriaalit. Koulutusmaksun voi suorittaa kerralla tai kuukausierissä, jolloin ensimmäinen erä on 430 € ja loput 250 €, yhteensä hinta 3430€. Nyt voit maksaa myös pienemmissä erissä esim klarnan kautta! Koulutus kustannetaan siis harjoitushoidoilla.

Koulutukseen kuuluu kaksi teoriatenttiä sekä käytännön työnäyte. Nämä hyväksyttävästi suorittanut saa käyttää ammattinimikettä hermoratahieroja ja aloittaa ammattityön.

Oppilasta ohjataan myös yrityksen perustamisessa.

https://www.facebook.com/events/564459971565851/

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.2022
Aika:
09:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/564459971565851/

Tapahtumapaikka

E.Helaakoski Areena
Yritysperänkatu
Raahe, 92120 Suomi
+ Google Map