st anton

St Anton Hiihtokeskus Itävallassa

St Anton Itävallassa on maailmankuulu hiihtokeskus, joka sijaitsee Itävallan hiihtopääkaupunkina tunnetulla vyöhykkeellä. Se sijaitsee vain 161 kilometrin päässä Soldenista ja kun Innsbruck ja Otztal ovat lähellä niin laskettelu Itävallassa hiihtolomalla ei voisi olla helpompaa tai toiminnantäyteisempää.

Maasto on vaihtelevaa ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uusille laskettelijoille, kokeneille laskettelijoille ja jopa lumilautailuun sillä se on tällä alueella suosittua. Kahden vuoren ja huippuluokan hiihtohissin ansiosta laskettelijoilla ei ole ongelmia päästä paikasta A paikkaan B. Alueelta on uskomattomat näkymät lumisille kukkuloille ja viljelysmaalle, joten se on kukoistava keskus turisteille ympäri maailmaa.

Maasto on vaihteleva samoin kuin rinteiden kaltevuudet, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet suureen nopeuteen, korkeaan kiihtyvyyteen ja loivat rinteet auttavat uusia laskettelijoita omaksumaan taitojaan korkealla St Antonin vuorilla. St Antonilla ei ole vielä samaa suosiota, jota sen naapuri Solden on onnistunut saamaan, mutta monet ympäri maailmaa valitsevat edelleen St Antonin hiihtolomansa kohteeksi.

Syyt tähän ovat yksinkertaiset, koska se vetoaa erilaiseen kohderyhmään. Vaikka Solden on isännöinyt monia maailmankuuluja tilaisuuksia niin siitä on tullut liian kaupallinen joillekin laskettelijoille, jotka väittävät, että Soldenista on tullut tylsä ja melkein liian helppo tietyillä rinteillä.

Kun lasket tietyillä rinteillä St Antonissa niin sinun on oltava valppaana tai jotain vaarallista voi helposti tapahtua. Se on myös saanut paljon suosiota lumilautailun harrastelijoilta, jotka luokittelevat St Antonin yhdeksi maailman parhaista hiihtokeskuksista. St Antonin nousu lumilautailussa tapahtui myös seuraten uutta trendiä tarjota yöaikaan valojen ja ilotulituksen alla freestyle-lumilautailua. Tästä on tulossa lumilautailun uusi trendi ja mikäpä olisikaan parempi paikka kokea se kuin St Anton.

st anton hiihtokeskus

St Antonin matkallani huomasin, että alueen hotellit olivat loistavia ja englanninkielisten lomailijoiden oli helppo nauttia olostaan. Asuin ylellisessä 5 tähden hotellissa, jossa oli lämmitetty sisäuima-allas. Uima-altaalta oli mahtavat näkymät lumisen vuoren huipulle samalla, kun kylvit 40-asteisessa vedessä.

Yleinen fiilis alueen ympärillä oli hämmästyttävä ja voit jakaa sen kaikkien mukana olleiden kanssa. Ennen kuin menin, en ollut koskaan aikaisemmin lasketellut siellä ja opastus oli mielestäni erinomainen. Heillä oli monikielisiä ohjaajia, jotka auttoivat laskettelijoita tutustumaan rinteisiin. Minut vietiin myös kokeilemaan aloittelijoille suunniteltua rinnettä, josta oli helppo pääsy hissille.

Alueella on paljon muuta upeaa katseltavaa ja se tarjoaa myös loistavaa viihdettä illanviettoon! Kun klubit, pubit ja kaupat palvelevat rinteitä niin ei ole ihme, että hiihtokeskuksessa on jo kolme 5 tähden hotellia rinteiden vieressä. Tämän lisäksi hotellit tarjoavat viihdettä koko yön niin St Antonissa on todella mahdotonta levätä edes minuuttia ellei sitten välttämättä ole levon tarpeessa.

Lasketteluolosuhteet ovat parhaat elokuun tienoilla, mutta se on hiihtokauden huippu, jolloin rinteillä rauhassa liikkuminen on lähes mahdotonta. Marraskuu on parasta aikaa lasketella rauhassa, koska silloin rinteet ovat jo sesongin jälkeen hiljaisempia. Saat myös todennäköisemmin alennuksia matkatoimistoltasi tällä hetkellä.

St Antonin videoesittely

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …