penniosakkeet

Mitä Ovat Penniosakkeet?

Penniosakkeet viittaavat osakkeisiin, joilla käydään kauppaa alhaisella arvolla osakemarkkinoilla. Kauppiaat houkuttelevat niitä yleensä äkillisen ja voimakkaan nousun vuoksi. Penniosakkeet maksavat nimensä mukaisesti muutamia pennejä ja ostettavat yritykset ovat pääsääntöisesti startuppeja. Useimmissa tapauksissa tämän valtavan penniosakkeiden liikkeen takana ei ole perustavanlaatuista syytä. Kaupankäynti pörssissä perustuu periaatteeseen, että pitää olla ostajia ja myyjiä tehdäkseen rahaa.

Tämä on kuitenkin hieman riskialtista, koska penniosakkeiden pudotukset voivat olla valtavia. Siksi on tärkeää olla erittäin varovainen, kun käydään päiväkauppaa penniosakkeilla tappioiden välttämiseksi. Penniosakkeet komeilevat usein prosenttiperustaisten eniten laskeneet / nousseet –tilastojen kärjessä. Jos haluat sijoittaa osakkeisiin niin tässä on joitain strategioita, joita sinun on käytettävä onnistuaksesi sijoituksissasi.

Vinkkejä kaupankäyntiin penniosakkeilla

Seuraa hintamuutoksia

Osallistuaksesi osakkeiden verkkokauppaan sinun on seurattava osakkeiden hintaliikkeitä jonkin aikaa. Ennen kuin sijoitat rahaa, on suositeltavaa seurata niitä vähintään kuukauden ajan. Tämä johtuu siitä, että tällaisilla osakkeilla ei yleensä ole selkeää trendiä ja ne voivat liikkua valtavasti ylös tai alas lyhyessä ajassa. Joten jos olet aloittelija, noudata tätä ehdotusta ja ansaitset varmasti huomattavasti rahaa penniosakkeista.

Valitse turvallisempi sektori

Osakekaupan yhteydessä kannattaa ostaa osakkeita turvallisemmilta ja vakaammilta sektoreilta, joihin markkinoiden heilahtelut eivät usein vaikuta. Aina uutisissa olevien sektoreiden osakkeet voivat olla hieman epävakaita. Samoin sijoittajien mielialat eri sektoreilla voivat muuttua eri vuodenaikoina; siksi sinun on tutkittava markkinoita huolellisesti tietääksesi kysytyt osakkeet.

mitä ovat penniosakkeet

Tutki teknisiä kaavioita

Toinen asia, joka voi auttaa sinua valitsemaan osakkeet, ovat tekniset kaaviot. Osakkeiden teknisten kaavioiden tutkiminen auttaisi sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen. Kaavioiden hintamallit eivät vain antaisi sinun tehdä ratkaisevia johtopäätöksiä, vaan auttaisivat myös ennustamaan tulevia pennien osakekursseja.

Osta halvalla

Avain ansaita rahaa osakkeilla on ostaa niitä halvemmalla. Jotkut sijoittajat ostavat osakkeita yleensä väärään aikaan, kun heidän pitäisi myydä ne. Lopulta he tekevät tappiota, kun suurten markkinatoimijoiden myyntipaineet vähenevät. Siksi osakkeiden ostaminen alemmilla tasoilla on hyödyllistä kaikille osakekauppiaille.

Myy minkä tahansa nousun yhteydessä

Kaikille, jotka haluavat oppia ansaitsemaan rahaa osakkeilla, osakkeiden myynti nousussa on ihanteellinen ratkaisu. Jos huomaat mahdollisuuden varata voittoja, älä odota. Jotta tiedät, milloin on mahdollisuus tehdä voittoa, sinun on seurattava osakemarkkinoita huolellisesti. Näin voit reagoida nopeammin.

Vältä yliarvostettuja osakkeita

On suositeltavaa ostaa reilun arvoisia penniäisiä osakkeita verrattaessa vastaaviin. Arvostus on erittäin tärkeää, kun kyse on penniosakkeista, koska ne reagoivat jyrkästi kaikkiin uutisiin. Siksi sinun on laskettava niiden käypä arvo käyttämällä arvostussuhteita, kuten nettotulossuhdetta tai hinta/tulossuhdetta.

Älä sijoita valtavaa pääomaa

Ei ole hyvä idea sijoittaa kaikkea. Penny-osakkeisiin liittyy paljon riskejä, ja siksi sinun on investoitava vain 8-10% osakekaupankäyntiin osoittamastasi kokonaissummasta. Vältä ostamasta pienten yritysten osakkeita, jos haluat kaksinkertaistaa rahasi muutamassa päivässä.

Oikeat pysäytyshäviöt

Stop loss tarkoittaa hintaa, jonka alapuolella sijoittaja poistuu osakkeesta, koska se voi koskettaa pohjaa sen jälkeen. Siksi on tärkeää, että osakkeen tappiohinta on oikealla tasolla, jotta voit suojata ja lukita ne ajoissa. Stop-loss-toimeksianto tehdään pörssinvälittäjälle ja hän toteuttaa sen puhelimitse.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaupankäyntiä penniosakkeilla voidaan saavuttaa vain hyvällä osaketutkimuksella ja järjestelmällisellä stop lossilla. Voit myös pyytää apua välittäjiltä ja kokeneilta kauppiailta, etenkin kun olet tekemisissä valtavien osakemarkkinoiden, kuten NYSE:n, kanssa. Jos noudatat edellä mainittuja vinkkejä, hyödyt varmasti sijoituksestasi. Loppujen lopuksi menestyksesi riippuu tutkimuksestasi ja päätöksistäsi.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …