laskettelu itävallassa

Laskettelu Itävallassa

Laskettelu Itävallassa voi olla henkeäsalpaavan hieno kokemus, jota ei kannata missata. Maailmankuulu laskettelun koti Itävalta on ihanteellinen lomakohde kaikille laskettelusta pitäville. Tuoreet alppirinteet yhdistettynä kuvan kauniisiin maisemiin ja upea vuosisatoja vanha kulttuuri tekevät Itävallasta ihanteellisen lomakohteen riippumatta siitä, rakastatko laskettelua kuten minä!

Itävallassa on laaja valikoima hiihtokeskuksia, jotka sopivat kaikentasoisille laskettelijoille.

Itävallasta löytyy kaikkea korkeimmista huipuista lumiisimpiin maisemiin sekä ylenpalttisesta kalliista majoituksesta aina edulliseen kellarikerrosmajoitukseen, mutta silti tasaisen korkealaatuisena ja hieman tutkimalla voit löytää todella upeita tarjouksia.

Kun olet Itävallassa, olisi tyhmää olla kokeilematta laskettelua Alpeilla. Monien laskettelijoiden unelma Alpit ulottuvat useisiin Euroopan maihin ja ne ovat harrastajalle pakollinen valinta. Vietä muutama hyvä päivä Itävallassa ja omista ainakin yksi niistä alppihiihdolle. Et tule katumaan sitä, voin luvata sen sinulle!

itävalta laskettelu

Jos panostat tutkimustyöhön ennen lähtöä niin voit yleensä löytää korkealaatuisia majoitusvaihtoehtoja edulliseen hintaan. Varaatpa lomasi sitten suoraan hiihtokeskuksesta tai sen lähistöltä niin sinun tulee etsiä internetistä viime hetken tarjouksia, jotka saattavat auttaa sinua säästämään rahaa. Hyvä vinkki on pitää mielessä, että majoituksen tähtiluokitus ei kerro laadusta. Saatat pitää enemmän yhden tähden kuin kolmen tähden majoituksesta, koska tähdet edustaa vain palvelujen tasoa.

Lisäksi alhaisemmat tähtiluokitukset ovat yleensä halvempia, joten voit hyötyä laadukkaasta ja edullisemmasta majoituksesta, jos tiedät mistä etsiä. Minkä tahansa majoituksen valitsetkin, jos olet tarpeeksi joustava lähteäksesi lomallesi välittömästi, hyödyt hyvistä tarjouksista. Hotellit alentavat usein hintojaan viime hetkellä, joten jos olet valmis lähtemään lomalle mahdollisimman pian niin huomaat, että se voi olla todella halpaa ja voit silti pitää hauskaa.

Kaiken lisäksi voit löytää halpalentoyhtiöiden tarjouksia, jotka tarjoavat todella edullisia lentoja Itävaltaan. Oman kokemukseni mukaan olen huomannut, että nämä halpalentoyhtiöt ovat ihan yhtä hyviä kuin kalliimmat kilpailijansa ja yhtä tehokkaita ja mukavia. Yksi varoituksen sana kaikista lentoyhtiöistä. Varmista, että niillä on valmiudet käsitellä hiihtovarusteita. Jotkut yhtiöt veloittavat suksistasi ylimääräistä, joten tästä on tärkeää kysyä ennen varauksen tekemistä.

Toinen erittäin suositeltava hankinta on matkavakuutus sekä matkatavaroille että itsellesi. Asiat voivat mennä pieleen niin lomalla kuin kotonakin. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa, että olet vakuutettu. Laskettelu Itävallassa on laskettelijoiden paratiisi eikä missään muualla ole tarjolla yhtä paljon mahdollisuuksia hiihtoon ja lasketteluun.

Itävallan 15 parasta hiihtokeskusta

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …