laskettelu italiassa

Laskettelu Italiassa

Laskettelu Italiassa on aina ollut harkinnanvarainen asia niille, jotka ovat kiinnostuneita kokemaan Alpit halvemmalla. Siitä huolimatta sitä pidetään edelleen yhtenä Euroopan parhaista hiihtomaista ja se on upea paikka viettää hiihtolomaa. Italiassa on tietty romantiikka, joka tekee siitä ykkösvaihtoehdon niin monelle laskettelijalle joka vuosi ja on helppo nähdä paikan vetovoima. Sen pohjoisilta lumihuippuilta voit myös suunnata kohti Rooman ja Torinon kulttuuripesäkkeitä ja kokea Italian sellaisena kuin se on tarkoitettu sekä sen upeat laskettelurinteet.

Alba

Alba on yksi Italian pienimmistä lomakohteista, joka sijaitsee korkealla lähellä Canazeita pohjoisessa. Pienessä kylässä sijaitsevassa Alban hiihtokeskuksessa on tarjolla uskomattomia laskettelumahdollisuuksia. Innokkaalle laskettelijalle tämä on erinomainen päiväretki tai erinomainen viikonloppumatka, kun päätät yöpyä suuremmassa lomakeskuksessa. Vaikka siinä on vain 5 hissiä niin se on todellinen italialainen aarre, jota ei kannata jättää väliin, jos haluat nauttia laskettelusta rauhallisessa ympäristössä.

Tämän lisäksi, jos pidät hiihtämisestä niin Alba tarjoaa sinulle myös useita laajoja latuja, jotka varmistavat, että sinulla on todennäköisesti hauskaa toiveistasi ja taidoistasi riippumatta.

italia laskettelu

Passo Tonale

Jos etsit jotain suurempaa, miksi et harkitse Italian korkeinta lomakeskusta Passo Tonalea. Ihanteellinen perhelomakeskus Passo Tonale on keskittynyt enemmän aloittelijoille ja keskitason laskettelijoille ja se tarjoaa ystävällisen ilmapiirin, joka yksinkertaisesti puuttuu joistakin suuremmista lomakohteista. Passo Tonalessa toimii myös huippuluokan hiihtokoulu, jossa työskentelee alueen lahjakkaimpia hiihtoohjaajia. Lisäksi henkilökunta on ylpeä rinteidensä olosuhteista, joita hoidetaan usein.

Passo Tonalen huipulta avautuu upea panoraamanäkymä koko alueelle, joka on todella henkeäsalpaava ja laskettelijoiden tiedetään viettäneen tuntikausia vain näkymää ihailemalla. Passo Tonale on loistava lomakohde, jos etsit vilkkaampaa, maanläheisempää hiihtokeskusta sinulle ja perheellesi.

Selva Gardena

Selva Gardena on yksi Italian suurimmista lomakohteista, jos etsit upeita maisemia ja erinomaista, tasaista lumipeitettä niin tulet varmasti olemaan tyytyväinen valintaasi. Selva Gardena tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja se on myös lapsiystävällinen, joten se on toinen upea lomakohde perheille.

Italiassa on laaja valikoima hiihtokeskuksia jokaiseen makuun ja kykyyn. Yleensä kaikki lomakeskukset toivottavat sinut tervetulleiksi puhumattakaan hämmästyttävästä vieraanvaraisuudesta, jota koet joissakin niiden ravintoloissa ja baareissa. Jos etsit hyvää vastinetta rahalle ja pidät hiihtämisestä niin Pohjois-Italia on ihanteellinen sinulle ja se voi tarjota jokaiselle laskettelijalle riittävän haasteen heidän kyvyistään.

Lisäksi eräiden maailman parhaiden hiihtoohjaajien ansiosta Italia on yksi parhaista paikoista Euroopassa nauttia laskettelusta edullisesti. Laskettelu Italiassa on todella loistava kokemus jokaiselle, joka haluaa kokea Alpit kaikessa loistossaan.

5 parasta hiihtokeskusta Italiassa

Katso myös

san marino

Matkavinkkejä San Marinoon Matkustamiseen

San Marino on Italian kokonaan ympäröimä mikrovaltio Apenniinien niemimaalla Etelä-Euroopassa, joka ylpeänä kantaa maailman vanhimman …