laskettelu bulgariassa

Laskettelu Bulgariassa

Laskettelu Bulgariassa ei tule todennäköisesti ensimmäisenä sinulle mieleen, kun ajattelet hiihtolomaa. Yllätyt kuitenkin kuullessasi, että Bulgariasta on tulossa yhä suositumpi lomamatkailijoiden suosikkikohde kaikkialla Euroopassa ja muualla maailmassa. Uudenlainen eurooppalainen maa Bulgaria alkaa rakentaa kohti teollistunutta suurkaupunkivaltiota.

Itä-Euroopan kansalla on yllättävän syvällinen historia ja kulttuuri ja se on todella erinomainen paikka tutustua. Tämän kansallisen kasvun myötä sen luontainen intohimo lasketteluun kasvaa jatkuvasti ja tämä näkyy kaikkialla maassa ja uusia hiihtokeskuksia syntyy kaikkialle.

Bulgarian tunnetuin hiihtokeskus on Bansko

Bansko

Bulgariaan erityisesti matkailuteollisuuden kehittämiseen tehtyjen massiivisten investointien tuloksena Banskossa tehdään laajaa kunnostusta ja modernisointia luodakseen laitoksen, joka voi kilpailla maailmanlaajuisesti. Hotellien, ylellisten asuntojen, hiihtohissien ja muiden tilojen kehittämiseen käytetyn ajan ja rahan lisäksi myös rinteiden jalostukseen panostetaan paljon korkealaatuisten ja kansainvälisesti hyväksyttävien lasketteluolosuhteiden varmistamiseksi.

Vaikuttavan lumipeitteen ansiosta marraskuun lopusta kevääseen Bansko on ihanteellinen paikka hiihtokeskukselle, mikä näkyy sen kasvavassa suosiossa. Kaunis kylä itsessään on täynnä historiaa ja perinteitä ja ihmiset ovat erittäin ystävällisiä, vieraanvaraisia ja innokkoita miellyttämään ja varmistamaan, että sinulla on hauskaa.

banskon vuoret

Pamporovo

Toinen Bulgarian suurimmista hiihtokeskuksista on Pamporovo, joka sijaitsee Rhodopi-vuorella. Pamporovo on perusteellisesti modernisoitu lomakeskus, jossa on laaja koulutusakatemia ja hyvin hoidetut laskettelurinteet kaikentasoisille. Euroopan eteläisin lomakohde, Pamporovo, hyötyy erityisen aurinkoisesta ilmastosta, jossa on noin neljä kuukautta auringonpaistetta ja runsaasti lunta. Tämä tarkoittaa, että et koskaan laskettele liian epämiellyttävissä olosuhteissa!

Pamporovo on myös enemmän kuin riittävästi varusteltu palvelemaan lomailijoita lisäpalveluiden suhteen ja se on äskettäin julkistanut suunnitelmansa huippuluokan uusista hiihtohisseistä. Koska näille rinteille on käytetty niin paljon aikaa ja investointeja niin se on todella ihanteellinen paikka vierailla Bulgariassa.

Suhteellisen tuntematon ja edullinen vaihtoehto

Tietenkin Bulgarian kauneus loistavana hiihtopaikkana on, että se on suhteellisen koskematon ja tuntematon. Tämä tarkoittaa, että voit hyötyä erinomaisista palveluista ilman, että joudut jonottamaan liian monien turistien kanssa. Näin ollen Bulgaria tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia laskettelusta rauhassa ja idyllisissä ympäristöissä.

bulgaria laskettelu

Lisäksi maksat Bulgarian matkasta huomattavasti vähemmän kuin muissa Euroopan maissa samasta upeasta säästä ja upeasta hiihtohiihdosta. Bulgaria on todella win/win-paikka mille tahansa hiihtolomalle.

Näin laajoilla investoinneilla kansakuntaan Bulgaria on kasvava ja tuleva lomakohde, kun se pyrkii kasvattamaan suosiotaan lomanviettopaikkana. Hoitamalla jatkuvasti vahvistuvaa matkailualaa kansakunta kasvaa jatkuvasti ja tämä on hieno uutinen lasketteluharrastajille, jotka voivat hyötyä sen loistavista luonnonvaroista ja hiihtokeskuksen palveluista.

Lisäksi tällaisella laatusuuntautuneella lähestymistavalla Bulgaria haastaa teollistuneemmat Euroopan valtiot palvelun ja tuotannon suhteen. Edullisen ja laadukkaan hiihtoloman saamiseksi Bulgaria on otettava huomioon, joten miksi et varaisi hiitolomaasi sieltä ja löydät itsellesi Euroopan parhaiten varjellun hiihtoloman? Laskettelu Bulgariassa on ollut jo pitkään eräs suomalaisten varjeltu salaisuus matalalla hintatasollaan ja aurinkoisilla maisemillaan.

Bulgarian 4 parasta hiihtokeskusta

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …