geilo lomakeskus

Geilo Lomakeskus Norjassa

Geilo Norjassa on 800 metriä korkea ja siellä on yksi maailman korkeimmista hiihtohisseistä, joka ulottuu 1 185 metriin. Se sijaitsee kolmen ja puolen tunnin päässä pääkaupungista ja sieltä on hyvät tie- ja rautatieyhteydet kylään. Upeiden maisemien keskellä aivan Vuonon rannalla sijaitseva Geilo on Norjan ”Winter Wonderland” -alueen sydämessä. Maineensa erinomaisena perhelomakohteena säilyttänyt Geilon lomakeskus on nähnyt vierailijoita Euroopasta ja muualtakin 1900-luvun alusta lähtien. Geilo pysyy tiukasti ennallaan ja koskemattomana aidon norjalaisen luonteen kanssa.

Geilon palvelut

Se on enemmän kuin vain hiihtokeskus ja siellä on myös 4 tähden Highland Hotel sekä lukuisia majoitustaloja ja kuuluisa Holms Ski Bar. Vaikka Geilo on ensisijaisesti hiihtokeskus niin se tarjoaa myös rekiajeluja, villieläinseikkailuretkiä, hiihtosuunnistusta, kelkkailua, lumikenkäilyä, koiravaljakkoajelua, leijahiihtoa, yöhiihtoa, lumilautailua, freestyle-lumilautailua ja paljon muuta.

Geilon maine yhtenä maailman parhaista hiihtokeskuksista perustuu pääasiassa sen kykyyn palvella perheitä. Yli 10 000 perhettä vierailee rinteillä vuosittain ja hiihtokeskus tarjoaa myös erinomaista opetusta paketeissa, joita se kutsuu ”Perhealoituspakkaukseksi”. Tämä sisältää opetusta koko perheellesi 200 eurolla päivässä. Tämä tarkoittaa, että koko perheesi ei vain opi yhdessä vaan myös perheet, joilla ei ole laskettelukokemusta, voivat lähteä mukaan ja ensimmäisen päivän jälkeen he voivat jo lasketella yksin.

geilon vuoret

Geilo on myös lisännyt mainetta lumilautailijoiden keskuudessa viime vuosina päihittämällä Lillehammerin, Vossin ja Hemsedalin pyrkiessään isännöimään Norjan lumilautailun mestaruutta. Kun vuoren kaikki neljä puolta on omistettu lumilautailuun ja lasketteluun niin Geilo voi nyt kutsua itseään Norjan ensimmäiseksi hiihtopaikaksi, joka tarjoaa 5 lumilautailulle omistettua rataa.

Se tarjoaa myös poikkeuksellista vastinetta rahalle viikoittaisilla perhepaketteilla alkaen 1000 eurosta sisältäen majoituksen ja aamiaisen. Geilossa eniten erottuva elementti on se, miten se palvelee perheitä, lastentarhoja, perheravintolaa ja erityisesti heidän joulun viettoa, johon kuuluu joulupukki vierailemassa rinteillä poroineen joulupäivänä ja ennen joulua. Geilo on aina täynnä joulun tunnelmaa, sillä niin monet perheet päättävät ottaa lapsensa mukaan kokemaan joulu tässä talven ihmemaassa.

Vaikka se tarjoaa upeita perhepaketteja niin olisi epäreilua väittää, että se rajoittuu vain perhelomille. Se on isännöinyt myös erittäin tunnettuja maailman urheilutapahtumia sekä ollut kansallisten lumilautailu- ja hiihtoliimien harjoituskenttä. Geilo on yleensä avoinna elo-syyskuusta maaliskuun loppuun. Jos et ole koskaan vielä käynyt Geilossa niin suosittelen, että kokeilet sitä. Heidän verkkosivuiltaan näkyy selvästi, että se on laitos, joka palvelee aidosti kaikkia aloittelijasta ammattilaiseen.

Siellä on monia loistavia majoitusvaihtoehtoja ja hyvien matkustusyhteyksien ansiosta ne eivät todellakaan ole tekosyy olla menemästä Geiloon tänään. Rinteillä on tuhansia ihmisiä eri maista ja erilaisista taustoista, joten se sopii niin perheille kuin nuorillekin. Geilo on myös tulossa erittäin suosituksi niiden teini-ikäisten keskuudessa, jotka olisivat aiemmin nähneet Ibizan ainoana lomakohteena.

Geilon Videoesittely

Katso myös

san marino

Matkavinkkejä San Marinoon Matkustamiseen

San Marino on Italian kokonaan ympäröimä mikrovaltio Apenniinien niemimaalla Etelä-Euroopassa, joka ylpeänä kantaa maailman vanhimman …