lasten kanssa lentäminen

7 Turvallisuusvinkkiä Lasten Kanssa Lentämiseen

Lasten kanssa lentäminen voi olla vaativaa ja aikuisten on noudatettava erityistä turvallisuutta matkustaessaan. Aikuisen ja lasten kanssa matkustamisen välillä on suuri ero. On monia tapoja tehdä matkustamisesta sinulle ja lapsellesi turvallisempaa. Tässä seitsemän vinkkiä:

1. Pidä aina turvavyötä

Kiukuttelu voi olla yksi syy siihen miksi lapsesi loukkaantuu ja aiheuttaa vahingon toisille. Lapsesi voi liikkua miten haluaa kunhan hänen turvavyönsä tai turvaistuimensa on kiinnitetty tiukasti vartaloon. Muista, että turbulenssi voi jatkua ilman varoitusta.

2. Pidä lapsesi välttämättömät tavarat käsilaukussasi

Voit selviytyä jokaisesta lapsen raivokohtauksesta, kun pidät laukussasi kourallisen hyödyllisiä tuotteita, kuten vaippoja, ruokaa ja lääkkeitä. Jos sinulla on vauva voit tuoda kaksi pulloa maitoa.

3. Aseta lapsesi pois käytävältä

Olisi sopivampaa istuttaa hänet kahden aikuisen väliin. Vaikka et itse pidä käytävän varrella istumisesta uhraudu lapsesi tähden. Lapset rakastavat tutkia ja kosketella asioita. He voivat loukkaantua tietämättään, kun heidän pienet käsivartensa ja kätensä törmäävät kävelevien ihmisten tai tarjoilukärryjen takia. Voit myös istuttaa hänet yhteen nurkkaan ikkunoiden viereen.

4. Tuo leluja

Varmista, että lelut eivät ole vaarallisia. Lelut voivat toimia täydellisenä keinona kiinnittää lapsesi huomio ja estää häntä tekemästä tarpeettomia ääniä ja toimia. Älä koskaan tuo leluja, jotka voivat satuttaa, rikkoutua helposti tai ovat raskaita. Elektronisia pelejä voi käyttää vain kun se on sallittua.

5. Valvo lastasi

Sinun vastuullasi on valvoa lapsesi käyttäytymistä koneessa ollessasi. Lentoemäntä ei ole koskaan vastuussa lapsesi valvonnasta. Et maksa heille siitä, että he ovat lastenhoitajia. Mikäli mahdollista älä nuku lennon aikana. Lapset käyttävät tilaisuutta hyväkseen vaeltaakseen koneessa ja lopulta he voivat eksyä. Sinun on myös oltava varovainen kävellessäsi lentokoneessa lapsesi kanssa, sillä hän saattaa yltää muiden matkustajien kuumaan kahvikuppiin tai aterioihin.

6. Aseta itsesi etusijalle happinaamareiden käyttöönoton yhteydessä

Toisin kuin useimmat vanhemmat ajattelevat on erittäin suositeltavaa laittaa aikuisen happinaamari ensin itselle ennen kuin laitat happinaamarin lapsille. Miksi? käytännön syistä. On suurempi mahdollisuus pelastaa teidän molempien henkenne kuin vain lapsenne. Jos aikuinen laittaa happinaamion ensin lapsilleen kestää vain muutaman sekunnin ennen kuin hypoksia tulee, jolloin tapahtuu sekavuus- tai pyörtymisjaksoja. Lapsista varsinkaan pienemmistä ei ole apua jos pyörryt. Tämä on yksi erittäin hyvä syy, miksi sinun on puettava happinaamari ensin itsellesi.

7. Varaudu aina mahdollisiin hätätilanteisiin

Ole tietoinen toimenpiteistä, jotka voivat sopia lapsellesi. Kysy ensin lentoemännältä onko heillä hätävarusteita, jotka on suunniteltu erityisesti lapsille. Tutustu seuraavaksi lentoa edeltävään tiedotustilaisuuteen. Lopuksi jos lapsellasi on sairaus, joka voi olla ongelma ilmoita asiasta henkilökunnalle.

Yleensä sinun on suunniteltava matkasi etukäteen. Kysy itseltäsi, mitkä asiat voivat auttaa sinua ja lastasi olemaan turvassa lennon aikana. Lasten kanssa lentäminen onnistuu kyllä ja on yksin sinun vastuullasi pitää hyvää huolta lapsestasi noudattamalla näitä turvavinkkejä matkustaessasi.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …